Even voorstellen;
Ik ben Eltje.

Ik ben met het vak van schoonheidsspecialiste in aanraking gekomen toen ik nog klein was.
Mijn oma had haar schoonheidssalon (Elfra) in Utrecht en was één van de eerst opgeleide schoonheidsspecialistes na de oorlog. Toen was dat voor mij al de meest geliefde plek om te zijn.

Na mijn Havo opleiding heb ik in 1984 het diploma Stivas Schoonheidsverzorging gehaald en ben in de salon van mijn oma gaan werken en tegelijkertijd de 4 jarige opleiding voor fysiotherapie gevolgd en natuurlijk afgerond.

Een geweldig mooie ervaring; ik zat nu achter de stoel waarin klanten lagen die mij vroeger als klein meisje in en om de salon hadden gezien. Na enkele jaren mijn schoonheidssalon in Hilversum te hebben gehad, heb ik hem nu alweer enige jaren thuis, waar ik je graag alle persoonlijke aandacht geef. De laatste tijd ben ik voornamelijk bezig met behandelingen die huidvernieuwend zijn hetgeen mijn werk nog interessanter maakt.

Naast reiniging, herstel en onderhoud van de opperhuid, is er nu ook de mogelijkheid om de huid eronder te verbeteren d.m.v. Mesotherapie; een hele doorbraak in de cosmetiek. Zie daarvoor de button. Daarbij gebruik ik producten die vallen onder de groep cosmeceuticals; cosmetica produkten die qua effectiviteit de grens tussen cosmetiek en dermatologie bereiken.