Vanwege de effectiviteit van zijn behandelingen, genaamd Mesotherapie, was de toepassing voor huidverbetering een logische stap. Mesotherapie verbetert de stofwisselingsprocessen in de huid door het injecteren van kleine hoeveelheden homeopathische producten, hyaluronzuur, mineralen en vitaminen. Dankzij de veelzijdigheid van de behandelingen en toe te passen producten, biedt Mesotherapie voor veel problemen een oplossing.

Huidverjonging door Mesotherapie kan optimaal plaatsvinden bij de behandeling van het ouder wordende gezicht, de hals, het décolleté en handen. Daarnaast is Mesotherapie bijzonder effectief in het reduceren van cellulitis en lokaal vet op plaatsen waarop sporten en/of het volgen van een dieet weinig tot geen effect hebben.


MesoLift Met het verstrijken der jaren ondervindt ook de huid de gevolgen van de zwaartekracht. Het lichaam produceert onder andere minder natuurlijk hyaluronzuur en de productie van collageen wordt progressief minder, waardoor de huid slapper wordt en rimpels ontstaan. Met MesoLift wordt het hyaluronzuur aangevuld en worden bovendien krachtige vitaminen en anti-oxidanten aan de huid toegevoegd. Hierdoor ontstaat een gezonde huidconditie en krijgt de huid meer veerkracht. Zij die een MesoLift behandeling hebben ondergaan omschrijven hun huid als vast, stralend, jong en gloeiend. De MesoLift is bij uitstek geschikt voor het gezicht, de hals, handen, en het décolleté. Een MesoLift behandeling bestaat doorgaans uit een 8-tal behandelingen met een interval van 2-4 weken, waarna een onderhoud gewenst is van twee tot drie behandelingen per jaar. De combinatie met een Hyaluronforte (fruitzuur) peeling of Microdermabrasie verbetert de resultaten aanzienlijk.

MesoCellulite Cellulitis; bijna alle vrouwen krijgen er op enig moment mee te maken. Langzaam maar zeker nestelt de sinaasappelhuid zich, verschijnen de bobbeltjes op de heupen, buik, dijen en billen. Bij een enigszins zittend leven en onevenwichtig voedingspatroon kan de situatie snel verergeren als er ook nog plaatselijke vetplooien verschijnen. Te meer daar het huidweefsel bij vrouwen gevoelig is voor hormonale veranderingen (menstruatie, zwangerschap, menopauze), die de vorming van vetophopingen en vetreserves stimuleren. Kortom welke vrouw droomt er niet van om verlost te worden van die lelijke sinaasappelhuid? De meesten hebben al van alles geprobeerd: diëten, intensieve lichaamsoefening, anti-cellulitis-crèmes, grootmoeders middeltjes, vermageringspillen... en alles tevergeefs. Mesotherapie is ook voor dit probleem de juiste oplossing.

MesoSculpture Lokale vetophopingen zijn een doorn in het oog van vele mannen en vrouwen. Lokaal vet, dat niet verdwijnt door sport of dieet kan nu, door de toepassing van Mesotherapie, eindelijk worden aangepakt. Door het toedienen van speciale stoffen in de huid en het vet, “smelt” het vet als het ware weg. En het mooiste is dat u er geen operatie voor nodig heeft, bij MesoSculpture wordt er niet in uw lichaam gesneden. MesoSculpture richt zich op kleine lichaamscorrecties en is geen vervanging van liposuctie, maar kan de noodzaak voor liposuctie wel jaren uitstellen. MesoSculpture kan bovendien bijzonder goed worden toegepast na liposuctie om tot een perfect resultaat te komen.

Haarverlies Haarverlies is een gevoelig onderwerp in de huidige maatschappij. Mensen voelen zich vaak onprettig bij het idee dat ze geen volle haardos meer hebben. Mesotherapie biedt ook hier uitkomst. Producten die er op gericht zijn haar en hoofdhuid te voeden, worden direct bij de bron toegepast. Minuscule injecties zorgen ervoor dat de actieve ingrediënten daar terechtkomen waar ze nodig zijn. Het langzaam voortschrijdende proces van haarverlies wordt vertraagd en soms zelfs stop gezet. Hierdoor is succes vrijwel verzekerd!

Echt pijnlijk zijn de behandelingen niet. Echter u dient zich te realiseren dat er altijd mini prikjes nodig zijn om de vloeistoffen op de gewenste plaats te krijgen. Blauwe plekjes en enige roodheid zijn de voornaamste bijwerkingen, die overigens van tijdelijke aard zijn.